lauantai 10. syyskuuta 2016

Viikonlopun kuulumisia

Lauantai-ilta. Mitä kuuluu minun lauantai-iltaan? Tällä hetkellä otan rennosti mukavissa kotivaatteissa sohvalla ja odotan, että sauna lämpenee. Minulla on lepopäivä treeneistä, joten voin viettää lauantai-iltaa hieman eritavalla kuin yleensä. :D
Viikonloppuna ajattelin ladata akkuja tulevaa koulu- ja työviikkoa varten. Olen taas paljon tien päällä, koska koulumatkaa tosiaan on se 140 km. Ei pidä mennä sieltä, missä aita on matalin, eikös se niin mene? ;) hehheh! Mutta totta puhuen tuo matka välillä tuntuu hieman rankalta, ja siihen lisättynä uuden alan opiskelu ja omat työt. On siis ihan hyvä välillä osata rentoutua ja oikeasti levätä.


Tämän postauksen kuvien laatu ei tällä kertaa päätä huimaa, mutta ehkä annatte sen anteeksi! :D
Otimme kuvat ruokakauppareissun jälkeen, jolloin oli jo hieman pimeää, mutta ajattelin nämä kuvat tänne kuitenkin laittaa!





Nyt lähden saunaan, laittamaan hieman itseruskettavaa ja sen jälkeen iltapalaa. Tuoreita mansikoita, maitorahkaa sekä sallin myös itselleni lauantain kunniaksi tölkin pepsi maxia. ;)
Ihanaa viikonlopun jatkoa! ♥




1 kommentti:

  1. Ihanan rennon kuulonen lauantai :) Totisesti välillä pitää muistaa ottaa rennosti - siullakin on kuitenkin niin paljon tekemistä koulun ja töiden kanssa!

    VastaaPoista