sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Vapaa viikonloppu
 Olipas pitkästä aikaa rentouttava ja oikeasti vapaa viikonloppu. Yrittäjänä harvoin on vapaata viikonloppua. Harvoin oikeastaan on edes yhtä vapaapäivää. Se ei kyllä haittaa ollenkaan, koska rakastan yrittäjänä olemista, ja ei minua haittaa vaikka teen töitä "vapaallakin". Olen jotenkin tottunut siihen, ja osaan myös rentoutua, heti kun työpaikalta lähden pois, eikä asiat jää stressaamaan.
Stressi itseasiassa onkin asia, jota minun täytyy oikeasti yrittää saada kitkettyä pois. Tämä viikonloppu oli hyvä alku stressittömyydelle. Perjantaina vietettiin Arlenen kanssa kiva päivä hevosten ja koirien parissa ja oltiin ulkona koko päivä, aurinkokin paistoi ihan kuin tilauksesta!
Illalla vielä äitini tuli yöksi, ja lähdimme syömään ulos ja illalla vaan rentouduttiin ja katsottiin sarjoja. Aamulla nukuimme pitkään, teimme aamupala smoothieita ja jatkettiin rennolla meiningillä.
Tänään sunnuntaina tein itselleni pitkästä aikaa rakennekynnet, ja illalla salille vetämään kunnon jalkatreeni!
Nyt laitan vielä Greyn Anatomian pyörimään ja keitän vaikka kahvia, että treeni kulkee hyvin.

2 kommenttia:

  1. Ihanan rennonkuuloinen viikonloppu! <3 Miunkin pitäis harjotella stressaamattomuutta, mutta niin paljon on tehtävää, että se lienee mahdotonta ihan heti :D

    VastaaPoista