sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Fuengirola OSA 1Ajattelin kirjoittaa tästä Fuengirolan reissusta useamman postauksen. Olimme kaksi viikkoa reissussa ja kuvia kertyi kameraan noin 700, joten postauksia on ehkä järkevämpi tehdä useampi ja näin niistä tulee selkeämpiä. :)
Saavuimme Malagan kentälle aamupäivällä ja lämmin ilma tuntui niin hyvältä kylmän Suomen jälkeen. :D Ensimmäisenä piti löytää kyyti Fugeen. Olimme siinä oletuksessa, että bussilla pääsee, mutta hetken kyseltyämme saimme huomata, ettei busseja mene suoraan kentältä Fugeen. Löysimme kuitenkin vieressä olevalle juna-asemalle, ja hetken päästä olimmekin jo junassa.
Hotelli meillä oli huoneisto, että saatiin tehdä itse ruokaa. :D En voisi kuvitellakaan sellaista hotellia, missä ei olisi edes jääkaappia. Se on kyllä ihan välttämätön, jos aikoo terveellisesti syödä. Muutenkin oli kiva, kun se tuntui enemmän kodilta, kuin hotellilta.
Ensimmäinen päivä meni aikalailla silmät ristissä, kun olimme matkustaneet koko yön ja aamun, joten ei oltu nukuttu ollenkaan. Kävelimme kuitenkin paljon rannalla, kaupungilla ja kävimme pienemmässä ruokakaupassa, joka oli ihan hotellin alakerrassa.
Toisena päivänä kävimme ostamassa myös salikortit viikoksi, Altafit salille. Toinen viikko meillä oli lepoviikko, joten siksi vain viikon kortit.
Treenin jälkeen suunnattiin rannalle päiväksi ja illalla lähdettiin bussilla Miramar-kauppakeskukseen.
Tuolla Miramarissa tuli kyllä ravattua ihan huolella lähes joka ilta. :D Vaatteiden perässä tietenkin.
Palataan seuraavassa postauksessa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti